2011. november 12., szombat

Indulásra (majdnem) készen

Papírok tömkelege :)
Ajándékok (csokik nélkül)

Azt hiszem meg van minden, vagyis majdnem minden. Ugyanis az ajándékokhoz elfelejtettem csomagolópapírt, vagy tasakot vagy bármiféle tárolószerkezetet venni :D Várom a tippeket, hogy miben adjam nekik oda :)
Azt hittem ideges leszek így estére, de nem... semmit sem érzek. De tényleg nagyon semleges most a dolog. Nem is ujjongok, de nem is szomorkodom. Egészen eddig mindig azért válaszoltam azt mindenkinek, hogy nem izgulok, hogy én magam is elhiggyem ezt és ne törjek össze a nyomás alatt. Mára már annyira jól elhitettem magammal ezt, hogy tényleg nem vagyok ideges. Egyszer sem kapott még el a sírógörcs eddig, és az sem hat meg hogy mások itt aggódnak miattam. Én nyugtatom őket, hogy ne aggódjanak, minden rendben lesz velem. Fura, hogy így élem meg. Én általában idegeskedek, főleg az apró dolgokon, most pedig egy vállrándítással elintézem ezt a témát :D No de mindegy is, csak gondoltam kipróbálom a képfeltöltést. És ha valakinek van valami ötlete, hogy hogyan tudnám a képeket oda beszúrni ahova én akarom, és nem csak a bejegyzés elejére, azt nagy örömmel venném :)
Ui.: egy valami miatt szurkoljatok, az pedig az, hogy a csomagjaim ne legyenek túl nagyok (nem súlyra, hanem hosszra/szélességre/mélységre)
Legközelebb már valószínűleg az orientációról jelentkezem. Addig is minden jót!
Szép vasárnapot nektek, puszi mindenkinek!
Szilvi

4 megjegyzés:

  1. Kellemes utat, jó orientálódást! Itt találkozunk ^^

    VálaszTörlés
  2. Jó utat! Vigyázz magadra és élvezd ki minden percét!

    VálaszTörlés
  3. Azt hiszem ittmar elkestem.de mashol bepotoltam.en veszhelyzetben amugy wc papirt es ujsagot hasznalok csomagolonak..haha..:)pussz

    VálaszTörlés