2011. december 16., péntek

Visszatértem!!!!!!!!!

Jelentem sikerült megmenteni a gépemet. Kisebb veszteségek értek ugyan, de még mindig nem olyan vészes, mint amire számítottam. A képeim meg vannak, a laptopom meg van. Ennél több nem is kell. Persze a kisebb veszteségek amikről beszéltem, az a külső vinyómon levő dolgokra utal. -Figyelem! Unalmas rész következik, akit nem érdekel a TV Világa az ugorjon egy bekezdést.- Ugyanis kellett vagy 20giga a képeimnek és ezért meg kellett "szabadulnom" a Saturday Night Live 36.évadától és a Family Guy 8-9. évadától, valamint elvesztettem a Flight of the Conchords két teljes évadát is :( Tudom ez nem nagy szám egy átlag embernek...na de mi van akkor ha én nem átlag ember vagyok hanem egy lány, aki minden este azzal szórakoztatta magát, hogy a sorozatait nézegette (sok esetben újra és újra) :D Na jóó, azért nem vagyok teljesen megszállott, csak annyira, hogy egyszerre legalább 15sorozatot kövessek, képben legyek a legújabb filmekkel is, és mindezeket meg is tartsam. Tudom, az én hülyeségem és ne is csodálkozzak ha nincs hely a gépemen semminek se, ha 13,8 GB-nyi Monty Phytons Flying Circus, 7évad Supernatural, 5 évad The Big Bang Theory, 7 évad How I Met Your Mother, 2évad Community, 2 évad Archer, jópár évad Family Guy, 4évad Eureka, 6évad Psych, 3 évad Dexter (tudom, le vagyok maradva vele), 2 évad Sarah Connor Chronicals, 1évad Alphas, 2 évad The Walking Dead, 2évad The Vampire Diaries, 2 évad Ugly Americans, az idén induló New Girl, 2 Broke Girls, Whitney és Suburgatory van rápakolva. Ezek nagy része pedig jelenleg is fut, szóval folyamatosan csak gyűlik és gyűlik... És akkor ne is beszéljünk azokról, amiket még el se kezdtem nézni, de már most 7évadnál járnak (lásd pl. Bones, Criminal Minds) valamint arról a nagy (tényleg hatalmas méretű) álmomról, hogy egyszer az összes CSI részt meg fogom szerezni. De nem ám a gagyi utángyártott Amerika összes nagyvárosában bepróbálkozó helyszínelőkről van szó, hanem az igazi és egyetlen szerelmemről, a Las Vegasiről. Hogy ezeknek mikor és hogyan kerítek sort még nem tudom, de ígérem meg lesz még mielőtt befejezem az au pair évemet itt. Bocsi, hogy ezzel untatlak titeket, de az előző listám elveszett a gép helyreállításánál, szóval úgy gondoltam ide pont jó lesz felírni; bármikor visszakereshetem, hogy épp mely sorozatokat is nézem :)
Na szóval visszatérve a való világba, hogy mi is történt velem az elmúlt 8napban...
Oh igen, na hát múlt hét pénteken nem voltam semerre sem, mert a szülők karácsonyi partit adtak az apuka munkatársainak és nekem a gyerekeket kellett szórakoztatnom. Ami azt jelentette hogy el kellett vinnem őket a McDonalds-ba vacsorázni. Utána mivel Sean nem akart elmenni se a Target-ba, se a Wallmart-ba, se sehova, hazamentünk. Pedig örültem volna, ha nem kell az egész estét a pincébe zárva töltenem. De sajnos kellett. Hazaértünk, bemutattak gyors mindenkinek. Mindenki köszöntött engem. Úgy éreztem magam, mint amikor a filmekben a csoport legújabb tagját köszöntik a terápián. Mindenki egyszerre, a lehető legmonotonabb hangon: "Hello, Szilvia!" Én meg álltam ott tehetetlenül, elejtve egy halk "hello everyone"-t egy alig észrevehető integetéssel megspékelve, hogy lássák milyen laza is vagyok én :D Majd levonultunk a pincébe, és a nálam tuti, hogy nagyobb TV-n (160cm vagyok, csak hogy el tudjátok képzelni miről beszélek) megnéztük a Cars 2-őt (Verdák 2). Mondanom sem kell, elképesztően élveztem, persze ekkor még nem tudtam, hogy mi vár rám másnap...
Én, okos felkeltem reggel 7kor, mivel hogy dolgoznom kellett. Vagy éppen nem... Csak azt felejtettem el megnézni, hogy oda van-e biggyesztve a 7-es mellé a pm. azaz hogy délután. És jelentem oda volt. Szóval felkeltem, de mind hiába. Utána nem is tudom pontosan mit csináltam délutánig azon kívül, hogy készülődtem az estére, ugyanis balett előadásra mentünk. Elképesztően kifinomult személyiség vagyok, mint azt láthatjátok :D Nem.. igazából, minden vagyok csak kifinomult nem. Magamtól eszembe nem jutott volna, hogy balettot nézzek. Nincs bajom a színházzal, sőt szeretek színházba járni, de a balett az más műfaj. Nagyon szép volt, élveztem és még tetszett is, csodálom azokat az embereket akik így tudnak táncolni, és a koreográfusokat akik ilyen kifejező koreográfiát tudnak összehozni, de a balett általában klasszikus darabokhoz nyúl. Az biztos, hogy műveltebbnek éreztem magam ezután a darab után, de van egy olyan érzésem, hogy a modernebb műsorokat jobban élvezném (valamint a musicaleket, azok a kedvenceim ugyanis). De a lényeg az, hogy jól éreztem magam, elmondhatom, hogy láttam A diótörőt (The Nutcracker), voltam a columbusi színházban, vezettem autópályán és megint a többi lánnyal lógtam.
Ami még érdekes volt ebben az estében az az, hogy ugye a jegy meg lett előre véve, és $28 nem kevés nekem. Csak hogy anyukával félreértettük egymást aznap. Ő azt hitte, hogy a darab vasárnap van, én meg azt hittem, hogy szombat reggel kell dolgoznom (ahogy, azt az előzőekben leírt is mutatja). Gondolkoztam mi legyen, hogyan is tudnánk megoldani úgy, hogy mindenki jól járjon. A szülőknek azért lett volna jó, ha maradok, mert ők el tudtak volna menni abba a karácsonyi buliba amibe hivatalosak voltak, én meg nem akartam kihagyni, hogy találkozzam a lányokkal, arról nem is beszélve, hogy nem kevés pénzem volt benne. Anyuka felajánlotta, hogy mehetek autóval ha gondolom. Én meg gondoltam :) Tehát az lett a vége, hogy mondtam az anyukáéknak, hogy elmegyek, elviszem a többi dublini lányt is ha nem gond, aztán amikor vége a darabnak egyből jövök haza, hogy ők is el tudjanak menni. Egy kicsi átfedés ugyan volt, mert nem gondoltuk, hogy ilyen hosszú lesz a darab (több mint 2órás volt), és mire kikeveredtem a parkolóházból 8óra is majdnem elmúlt már. Én meg azt mondtam, hogy 8-ra otthon leszek. Szóval jött egy feszített tempójú autópályás izgalom (csak azért izgalom, mert otthon nem igazán vezettem még autópályán, szóval ez nekem még nagyon új, valamint azért mert a besoroló sáv baromi hamar véget ér, sok helyen szinte egyből rávisz az autópályára, és azért ez ilyenkor izgalmas tud lenni, hogy beengednek-e vagy sem; persze általában igen). Fél 8ra otthon is voltam, de valószínűleg otthon lettem volna már negyedre is, ha nem kell hazavinnem a többi lányt is. Na mindegy, beestem az ajtón, a szülők szinte már léptek is ki a házból azon mód, de volt még lehetőségem, sűrű bocsánat kérés közepette elmesélni, hogy igen, szép volt az előadás. És itt jön a döbbenet!!! Az anyuka megköszönte, hogy hazajöttem a darab után és nem maradtam "bulizni". Mire én nagyon megszólalni sem tudtam meglepettségemben, csak annyit tudtam mondani, hogy én köszönöm, hogy egyáltalán elmehettem. De ennyi volt az egész, ők leléptek, én meg bevetettem magam a kanapéra, hogy Seannal filmezzünk. Eszméletlen volt megint csak :D Egy Lego filmet néztünk...fogalmam sem volt egészen eddig hogy a Lego filmeket is gyárt; habár igazából egész vicces volt, és nem tudom mennyire beteg ez a megállapítás, de szerintem egész helyes egy-két Lego figura. Eközben Nory az egyik barátnőjével játszott, akiért negyed 11re jöttek. Így Seant sem tudtam ágyba zavarni a film után, természetesen meg kellett várnom, hogy elmenjen a kislány. 10percre rá már a szülők is itthon voltak, és gyors lefektették a gyerekeket. Ezután én is gyors ágyba bújtam, és fel sem keltem másnap 11-ig...
...Folyt. köv. hamarosan. De most jönnek haza a gyerekek és 11-ig velük leszek...kivánjatok sok sikert és türelmet :) Kiváncsi vagyok ma vajon mit nézünk.
Pussz mindenkinek,
Szilvi

6 megjegyzés:

  1. ooh hát akkor te vagy az én emberem :D én is sorozat függő vagyok! :D már bocs h csak így ide írtam! :)
    Bogi

    VálaszTörlés
  2. Bogi zaklass bátran :)
    Én örülök, hogy van aki megérti min mehettem keresztül :D
    Ügyesen a családkereséssel ;) és írj bármikor, amikor csak kedved támad, akár sorozatokkal kapcsolatban is :P:D

    VálaszTörlés
  3. Abszolút megértem! :D lehet majd fogok írni a sorozatokkal kapcs mert láttam van pár amit én nem nézek viszont van pár közös sorozat szóval többnyire egy ízlésünk lehet és akkor majd tömören elmesélhetnéd miről szól és majd elkezdem nézni! amúgy nekem is van blogom igaz még csak egy bejegyzés de már közeleg a következő mert úgy néz ki sikerült családot találnom! vigyázz magadra!! puszi

    VálaszTörlés
  4. Nagyon pörgős kis bejegyzéseket írsz újabban, ez jóó! :) Bár lehet, hogy egyszerűen nekem volt ma túl sok a koffein...:D Egy dolgon azért megakadtam és itt kattogok. Semmi House??! :O Ez azért meglepett, de valahogy túlélem. Btw, azt hiszem már az is egyértelmű, hogy ki lesz az egyik fő "dealer", miután hazajöttél. ;)
    Balettelőadást még soha nem láttam, de azt hiszem egyszer bevállalom - most már felbátorodtam, miután írtad, hogy annyira nem halál unalom. :)
    Ha össze-vissza kommentelek, az azért van, mert megint több bejegyzést olvastam zsinórban. Evvan.

    -Berni

    VálaszTörlés
  5. Jajj, majdnem elfelejtettem, hogy a könyv, amit kaptál, nagyon állat! :D A narancsos bejegyzés viszi a pálmát - legalábbis olyan szépen elképzeltem. :))

    -Berni (aki lusta mindig beállítani a nevét és az URL-jét :P)

    VálaszTörlés
  6. Berni ne legyél lusta :D
    Örülök, hogy tetszik a könyv, és hogy, nem csak neked hanem másoknak is. Lehet hogy minden bejegyzésben megosztok egy-egy idézetet...
    meg egy-egy sorozat ajánlót is :P

    VálaszTörlés